Forside Videncenter Råhavegård Organisationer Presse Kalender Kontakt os
image

Grontmij A/S

 

Grontmij er en af de førende rådgivende ingeniørvirksomheder i Europa. Som kunde hos os får du løsninger inden for vand, energi, transport, planlægning og projektering – alle med bæredygtighed som fundament og fællesnævner. Vores virksomhedsnetværk består af næsten 300 kontorer i hele Europa og yderligere 50 kontorer globalt.

Grontmij har kernekompetencer inden for projektstyring og projektledelse, og i Danmark er vores projektstyringssystem er fuldt certificeret efter den internationale standard ISO 9001 standard. Det giver dig projekter i høj kvalitet med sikkerhed for, at vi følger internationalt anerkendte krav og udfører dine projekter ud fra en stærk projektmodel.

Som rådgivere og managementkonsulenter leverer vi bæredygtige løsninger på vækstmarkeder inden for vand, energi, transport, planlægning og design. Vores fremtidssikrede ydelser strækker sig fra kystbeskyttelse, bæredygtig kloakering og vandforsyning over etablering af vedvarende energi og miljøvenlig transport til by- og landzoneplanlægning i fuld harmoni med omgivelserne.

For yderligere oplysninger kontakt:
Seniorprojektleder Lars Mølbach Olsen
Tlf.: 43 48 66 84
Fax: 43 48 66 85 
Mobil: 27 23 66 84
Mail: Lso@grontmij.dk